Κατερίνα Ζαρίφη: «Το ότι η Μενεγάκη πήγε στο σπίτι του Ουγγαρέζου δεν ήταν κίνηση συμφιλίωσης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζαρίφη

Θα επέστρεφε σε εκπομπή με την Μενεγάκη;

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον Νίκο Μουτσινά μίλησε σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” η Κατερίνα Ζαρίφη.

Αρχικά, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε για το αν θα συνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά σε αυτό που ετοιμάζει.

«Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο, με τρέλα. Τον λατρεύω, είναι από τους ανθρώπους που γελάω πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι σε πιο ώριμη φάση από τότε, τη σκούφια μου θα πετούσα» δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη, τονίζοντας βέβαια ότι η δουλειά της δεν είναι η ζωή της.

Σε ερώτηση για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στο οποίο παραβρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά: «Ήταν να είμαι κι εγώ σε αυτό το πάρτι. Είχα γύρισμα και δεν πήγα. Συμφιλίωση γίνεται όταν υπάρχει μία εμπόλεμη κατάσταση. Απ’ ό,τι κατάλαβα εκεί το ακριβώς αντίθετο υπάρχει».

«Τα κάναμε αυτά με την Ελένη. Ήταν πιο family το κλίμα. Και σε σπίτια συνέχεια μαζέματα, και στης Ελένης το σπίτι πολλά γλέντια. Είναι ένας πολύ γήινος άνθρωπος» τονίζει η παρουσιάστρια.

Θα επέστρεφε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

«Φυσικά. Είναι μία ερώτηση που μου την κάνουν συνέχεια. Βάσει των εμπειριών μου στην τηλεόραση, ποτέ μη λες ποτέ» απαντά η Κατερίνα Ζαρίφη.