Κωνσταντίνος Αργυρός: “Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την οικογένεια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή “Τετ Α Τετ” για λογαριασμό της Κυπριακής τηλεόρασης.

Πριν από την προβολή της, η οποία και θα γίνει ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, κυκλοφόρησε μάλιστα το τρέιλερ όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης φαίνεται πως μιλάει για πολλά.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραδέχεται πως «από μικρός μού άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους έλεγαν, «μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε», ας πούμε».

«Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. […] Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα».

Διαβάστε επίσης  Ευτυχία Φαναριώτη: "Το bullying δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει, τον χοντρό δηλαδή πώς θα τον πεις;"

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την οικογένεια. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια» τονίζει ακόμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σε άλλο σημείο, της νέας τηλεοπτικής του συνέντευξης. «Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου».