Κώστας Μακεδόνας: “Δεν ήθελα με τίποτα να πάρω άσχετο όνομα”

Κώστας Μακεδόνας

Αναφέρθηκε στο πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του επίθετο

Στην εκπομπή “Δύο στις 10” με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του επίθετο Μακεδόνας και ποιος ήταν εκείνος που το εμπνεύστηκε.

«Ξεκίνησε ότι πρέπει να αλλάξουμε το επίθετο και εγώ φρίκαρα. Λέω ότι δεν γίνεται αυτό, θα στενοχωρήσω τους γονείς μου και δεν θέλω. Τι έχει το επίθετό μου; Μου είπαν όχι πρέπει να το αλλάξουμε γιατί το Πάκας είναι μεν ωραίο, εύκολο αλλά δεν είναι καλλιτεχνικό.

Ξεκίνησε μία διαδικασία ανεύρεσης καλλιτεχνικού επιθέτου, το οποίο μας έβγαλε ασύλληπτα γέλια επί αρκετές εβδομάδες.

Από τη μία γελούσα και από την άλλη ήμουν πολύ φρικαρισμένος γιατί δεν ήθελα με τίποτα να γίνει αυτό, να πάρω ένα άσχετο όνομα και να το φορέσω επάνω μου» εξομολογήθηκε ο Κώστας Μακεδόνας.

Διαβάστε επίσης  Βασιλική Ανδρίτσου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον σύζυγό της και την ηλικία της 

«Ένα πρωί με πήρε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μου λέει: ξύπνησες; Πήγαινε πλύσου γιατί βαφτίστηκες. Ξαναπάρε με. Τον πήρα μετά από λίγο και μου λέει Μακεδόνας, το σκέφτηκε η Λίνα Νικολακοπούλου. Λέω αυτό είναι! Μου αρέσει!

Έτυχε την ίδια ημέρα να κατεβαίνουν οι γονείς μου Αθήνα και πήγα να τους πάρω από το τρένο. Τους το είπα φοβούμενος το πως θα αντιδράσουν και με το που το άκουσαν, μου είπαν τι ωραίο! Λέω δεν σας πειράζει; Όχι μου είπαν, όλοι θα ξέρουν ότι είσαι εσύ. Έχει μέσα και την καταγωγή.» συνέχισε ο Κώστας Μακεδόνας.