Κωστής Σαββιδάκης: Τι αποκαλύπτει ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» -“Για μένα δεν υπάρχει αμαρτία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωστής Σαββιδάκης

“Νομίζω πως έχω πολύ καιρό να πω ψεματάκια”

Στο χθεσινό (20/5) επεισόδιο του “After Dark”, ήταν καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε προσωπικές του στιγμές.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» παραδέχθηκε πως δεν θα μπορούσε να ζήσει δίχως να κάνει ξανά σεξ αλλά και αποκάλυψε τα μέρη που έχει έρθει σε ερωτική επαφή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής Σαββιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα προτιμούσα να μην ξαναφάω γλυκό από το να μην ξανακάνω σεξ! Ξεκάθαρο.

Στα γλυκά έχω μεγάλη αδυναμία αλλά έχω περισσότερη στο σεξ. Συγχώρα με Θεέ μου»

«Για τελευταία φορά νομίζω πως είπα ψέματα… πριν λίγο! Όταν είπα ότι θα προτιμούσα το σεξ από το γλυκό» πρόδωσε, με χιούμορ, ο Κωστής Σαββιδάκης. «Νομίζω πως έχω πολύ καιρό να πω ψεματάκια».

Διαβάστε επίσης
Αγριες Μέλισσες: Σοκ για την Μυρσίνη με το παρελθόν του Σέργιου

«Για μένα δεν υπάρχει αμαρτία. Όλες συγχωρούνται και το λέω πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει αμαρτία. Δεν θα σκότωνα άνθρωπο, εντάξει αλλά όλα τα άλλα νομίζω πως μπορούμε να τα καλύψουμε και να τα δικαιολογήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε θαύματα» συμπλήρωσε ο Κωστής Σαββιδάκης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Όσον αφορά, τέλος, στην ερώτηση που δέχθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά για το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, ο Κωστής Σαββιδάκης ήταν σαφής.

«Μες στη θάλασσα, έξω από την θάλασσα, πάνω σε καράβι, μέσα σε καράβι! Αυτά. Είμαι από νησί, έχω γεννηθεί στη Ρόδο, καταγωγή από την Κρήτη οπότε η αλμύρα μού πάει.

Στο αεροπλάνο επίσης κάποια στιγμή κάτι είχε γίνει, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί αλλά ναι. Στο λεωφορείο όχι, στο τρένο όχι. Τρένο; Τρένο; Ευχαριστώ».

Πηγή: zappit.gr