Λεωνίδας Κακούρης: Αποκάλυψε γιατί θα πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο του MEGA

Αγριες Μέλισσες

Εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του στις Αγριες Μέλλισες

Ο δημοφιλής ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «7 μέρες tv» μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά με τίτλο «Μαύρο Ρόδο».

Ο Λεωνίδας Κακούρης που εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του στις Αγριες Μέλλισες ανέφερε τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης σχολίασε τη νέα σειρά του Mega που πρόκειται να προβληθεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες με τη νέα σεζόν.
«Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι».

Σε συνέχεια ανέφερε: «Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες», τόνισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης  Αποχωρεί από το Mega η Ελένη Μενεγάκη

Το «Μαύρο ρόδο» είναι μία από τις παραγωγές που τη διεκδίκησαν περισσότερα από ένα κανάλια και τελικά κατέληξε στο Mega. Πρόκειται για το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη το οποίο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού και ήδη οι μηχανές έχουν αρχίσει να δουλεύουν.

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο, σε παραγωγή JK Productions και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου, το σίριαλ επικεντρώνεται σε μία καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για μια δυνατή συγκινητική ιστορία που θα καθηλώσει, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι πρωταγωνιστές. οι οποίοι είναι μεταξύ άλλων οι: Κατερίνα Διδασκάλου, Οδυσσές Παπασπηλιόπουλος, Ελένη Καρακάση, Μαρία Καλλιμάνη έχουν ήδη συμφωνήσει, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και ο Γιάννης Κουκουράκης.