Μαρία Κανελλοπούλου: «Μου κόστισε να βλέπω την Νατάσα Μανίσαλη να λιώνει»

Όσα είπε για την φιλία της με την ηθοποιό

Για την απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη και τη φιλιά τους μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου, στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Όπως δήλωσε η Μαρία Κανελλοπούλου, η Νατάσα Μανίσαλη ήταν η πηγή της ζωντάνιας.

«Το έχω πει χίλιες φορές ότι με τη Νατάσα έχω κάνει τα περισσότερα γέλια της ζωής μου. Είχα τσακωθεί κι ήθελα να τη σπάσω στο ξύλο δέκα εκατομμύρια φορές αλλά ήταν η πηγή της ζωντάνιας και της ζωής. Της έλεγα επειδή θα με γηροκομήσεις, πήγαινε στο γιατρό τώρα. Ήταν ένα χαστούκι» είπε η Μαρία Κανελλοπούλου.

«Ήμουν ένας από τους τρεις ανθρώπους που ήξερα τι της είχε πει ο γιατρός από την πρώτη εγχείρηση. Ήταν κατηγορία ανθρώπου που μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα… Ήταν κάτι ασύλληπτο. Μου κόστισε να βλέπω έναν άνθρωπο που ήταν ο ορισμός της ζωής, να είναι τόσο ανήμπορος, να λιώνει και λέω γιατί να γίνεται αυτό… Τραγουδούσε και χόρευε καταπληκτικά τσιφτετέλι. Μια μέρα ήμασταν με τον Σπύρο Μεταλληνό, έπαιξε μια εκτέλεση που τραγουδά ο Νταλάρας με τον Αγγελόπουλο κι ενώ ήταν ανήμπορη, σηκώνει τα χέρια της και μείναμε. Πραγματικά λέω δεν γίνεται να πεθάνει και πέθανε μετά από ένα μήνα. Για αυτό δεν βλέπω συνειδητά το Εμείς κι Εμείς» πρόσθεσε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Πηγή: zappit.gr