Μαρία Καβογιάννη: Τι αποκάλυψε για το Maestro

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη ήταν σήμερα (8/4) καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει – αλλά και στη σχέση της με τον σεναριογράφο και ηθοποιό, όπως και για τη δική της προσέγγιση στην καριέρα της.

Δείτε επίσης: Στο Νο 6 των μη αγγλόφωνων σειρών του Netflix το Maestro

«Η κωμωδία είναι πολύ δύσκολη, να κάνεις τον άλλον να γελάσει, θέλει μια προσέγγιση άλλη. Θέλει έναν τρόπο. Στη σχολή που τελείωσα δεν έκανα κωμωδία, ήταν τυχαίο να βρεθώ στον χώρο της κωμωδίας. Τώρα που μεγάλωσα με έχει κερδίσει το δράμα», δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι παίζει ρόλο η συνεργασία, το έργο που υπηρετείς, οι ηθοποιοί, ο σκηνοθέτης, έχουν μεγάλη σημασία όλα αυτά σε αυτή τη δουλειά».

Σχετικά με το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε ότι «ο Χριστόφορος είναι οικογένειά μου, ένας άνθρωπος που θαυμάζω, εκτιμώ, αγαπώ και έχω μια τέτοια προστασία και φροντίδα που δεν θα μπορούσε να με αφήσει εκτεθειμένη.

Διαβάστε επίσης  Γη της Ελιάς: Η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν πως στο σώμα του Ορέστη χτυπά η καρδιά του Κίμωνα

Είναι ο δικός του τρόπος που θέλει να το κάνω και για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι η υψηλή αισθητική που περιβάλλει η σειρά. Έχει πολύ ψηλά την αισθητική και μέσα από αυτό βοηθήθηκα πάρα πολύ. Ο ρόλος είναι γραμμένος με τέτοιο μέτρο που με βοήθησε πάρα πολύ. Ένας φίλος μου είπε ότι πρέπει να κάνω και μια κακιά».

Αναφερόμενη στη συγκλονιστική σκηνή της κακοποίησης, η Μαρία Καβογιάννη είπε πως «είναι κάτι που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσεις, να πιστέψεις ότι υπάρχει αυτό, γίνεται στα αλήθεια. Είναι τραγικό, δεν μπορείς να πεις τίποτα, μόνο να αισθανθείς.

Το ζούσαμε πάρα πολύ έντονα, ήταν τόσο αληθινή η σκηνή και το περιβάλλον. Νιώθαμε τον πόνο, τον εσωτερικό, που μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται».