Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον έδωσε η Μαρία Κορινθίου σε δημοσιογράφους που την συνάντησαν σε εκδήλωση.

Ειδικότερα, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Νομίζω ότι το ξέρετε και όλοι κιόλας. Φυσικά, όμως, μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου. Το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο.

Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Αυτό. Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πως θα το κάνουμε γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με την δομή της εκπομπής και τα λοιπά… ίδωμεν».

Διαβάστε επίσης  Aποκάλυψη για το πως τελείωσε η συνεργασία της Σκορδά με τον Λιάγκα στον ΑΝΤ1

«Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Εμένα αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου πραγματικά είναι αυτό που είμαι και είμαι ηθοποιός. Οπότε πέντε πράγματα τα συζητάω και βλέπουμε. Δεν μπορώ να πω πολλά».

«Θα το ήθελα να συνεργαστούμε τηλεοπτικά με τον Γιάννη Αϊβάζη αν με ευχαριστούσε. Είναι ακριβώς το ίδιο με το εάν θα έπαιρνα την απόφαση να είμαι μόνη μου ή όχι. Αν λοιπόν είναι κάτι που μας αντιπροσωπεύει και είναι κάτι που το θέλαμε μαζί από κοινού και κάτι που μας ευχαριστούσε, ναι.

Όπως είχε γίνει και στο παρελθόν τέτοιου είδους πρόταση, όχι μια φορά, και δεν ευδοκίμησε γιατί στη δεδομένη στιγμή μπορεί να μην μας αντιπροσώπευε» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στους δημοσιογράφους.