Μαρία Πετεβή: Παίρνει τον ρόλο της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στον Σασμό;

H Μαρία Πετεβή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την Ελισάβετ Οικονόμου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες και διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να μετακομίζει στον Σασμό και μάλιστα να παίρνει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, την Αργυρώ, που έχει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Ποια κοινά στοιχεία έχει ο χαρακτήρας της Πηνελόπης με αυτόν της Μαρίας Πετεβή;

Αν μου έκανες αυτή την ερώτηση πριν από τρία χρόνια, θα σου έλεγα ούτε ένα. Είναι τρομερό, όμως, επειδή οι σεναριογράφοι παίρνουν από μας κι εμείς από τους σεναριογράφους, το πώς δυο διαφορετικά σχήματα στην αρχή –το ποια είναι η Πηνελόπη και το ποια είμαι εγώ- μπήκε το ένα μέσα στο άλλο με πιο αχνές γραμμές και περιγράμματα.

Διαβάστε επίσης  Σασμός: Χωριστούς δρόμους παίρνουν Μαρίνα και Αντώνης

Δανείστηκα στοιχεία της στη ζωή μου και της δάνεισα κι εγώ, κι αυτό το μοίρασμα είχε πολύ ενδιαφέρον. Έγινε πολύ πραγματική μέσα μου, κατείχε χώρο. Όσον αφορά τα κοινά μας χαρακτηριστικά, σίγουρα είναι το δόσιμο, η αγάπη προς τους άλλους, η έλλειψη εγωισμού, ο αυθορμητισμός, η επιμονή, η ξεροκεφαλιά και το αξιακό σύστημα σε σχέση με τη δικαιοσύνη.

Υπάρχει τη δεδομένη στιγμή νεά τηλεοπτική συνεργασία;

Όχι, δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν.

Έχει γραφτεί ότι την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα πρωταγωνιστήσεις στον Σασμό και μάλιστα θα πάρεις το ρόλο της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη.

Πρώτη φορά το ακούω. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το διαψεύδω.