Ματθίλδη Μαγγίρα: «Λένε ότι διατηρούμε θυρίδες στο εξωτερικό, να μας πουν τους κωδικούς»

Μπέττυ Μαγγίρα Ματθίλδη Μαγγίρα

Τι είπε για την πορεία της αδελφής της στην τηλεόραση

Για την αδελφή της, Μπέττυ αλλά και για τις φήμες που υπάρχουν για τις δυο τους μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην κάμερα της εκπομπή “Happy Day”.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξέφρασε την ενόχληση της με τις φήμες που υπάρχουν για δήθεν θυρίδες με χρήματα που διατηρούν οι αδελφές στο εξωτερικό.

«Η Μπέττυ μου αρέσει, γιατί είναι καθαρόαιμη, σταθερή σε αυτό που θέλει να κάνει. Δεν έπεσε στη λούπα να κάνει και επικαιρότητα, που είναι μια μαυρίλα», σχολιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα για το πρωινό μαγκαζίνο που παρουσιάζει η αδελφή της στο ΟΡΕΝ.

«Είναι ένα λυχναράκι μέσα στην πρωινή σκοταδίλα και πιστεύω ότι θα ανταμειφθεί για αυτό από το κοινό. Κάποια στιγμή θα βαρεθούν να βλέπουν μαυρίλα και θα θελήσουν να δουν λίγο φως», τονίζει η ηθοποιός.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα απαντά και στα κατά καιρούς κακοπροαίρετα σχόλια που γράφονται για την ίδια και την αδελφή της, όπως ότι διατηρούν θυρίδες με χρήματα στο εξωτερικό.

«Να μας πουν αυτούς τους κωδικούς από τις θυρίδες, γιατί δεν τους ξέρω. Ό,τι του φανεί του Λωλο-Στεφανή. Εμένα δεν με πήρε ποτέ κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει αυτή η πληροφορία», απαντά η ηθοποιός.

«Δεν με ενόχλησε καθόλου, γιατί στείλαμε εξώδικα εκεί που έπρεπε, το αντιμετωπίσαμε νομικά και δεν μας ξαναενόχλησαν. Γιατί να τρέχω να δουλεύω η καημένη, αν έχω εκατομμύρια;», σχολιάζει με χιούμορ κλείνοντας το θέμα η Ματθίλδη Μαγγίρα.