Μαύρο Ρόδο: Κατερίνα Διδασκάλου και Λεωνίδας Κακούρης ξανά μαζί στο…. γυαλί

Μετά τις Αγριες Μέλλισες ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί στην δραματική σειρά του MEGA με τίτλο «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30.

Mε αφορμή τη νέα σειρά οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» σε ζωντανή σύνδεση από το πλατό των γυρισμάτων.

Οι ηθοποιοί μίλησαν με χαρά και ανυπομονησία για την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του MEGA. «Η σειρά ξεκινάει μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι, με την ηγουμένη να δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, συμπληρώνοντας ότι στο πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουμε και πολλούς ήρωες που ζουν έξω από το μοναστήρι.

Ο Λεωνίδας Κακούρης εξήγησε στη συνέχεια: «Το “Μαύρο Ρόδο” μας συστήνει σιγά σιγά τους ήρωες του. Κάνει ένα πέρασμα από όλους».

Διαβάστε επίσης  Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7)

Σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Είναι μια φιλόλογος που οδηγήθηκε στη μοναχική ζωή. Θα τα μάθουμε όλα με flashback. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οδηγήθηκε στο μοναστήρι. Παρότι εγώ κάνω έναν πολύ διαφορετικό ρόλο και ο Λεωνίδας κάνει έναν σκληρό άνθρωπο με πολλή δύναμη, μου έκανε εντύπωση πώς έχει κατορθώσει να πλάσει έναν τελείως διαφορετικό τύπο».

Καθισμένη πλάι στον Λεωνίδα Κακούρη φορώντας το ράσο του ρόλου της, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που ύστερα από τρία χρόνια δουλειάς μαζί του, μπορώ να πω ότι νιώθω φίλη με τον Λεωνίδα. Είναι μεγάλη υπόθεση. Η δουλειά μας είναι σκληρή, έχει πολλά από κάτω και είναι επίτευγμα να μπορείς να το πεις αυτό», ενώ ο συμπρωταγωνιστής της ανταπέδωσε τα καλά λόγια.