Μελέτης Ηλίας: «Βάλαμε τον γιο μου στο μπαλέτο, αλλά δεν το αισθανόταν»

Μελέτης Ηλίας

Ο γιος του εκτονωνόταν πολύ με τον χορό στην καραντίνα

Για τα παιδιά του και τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες μίλησε σήμερα (19/2) ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή “Dot”.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τα δυο του παιδιά, την διάθεση να βρεθεί ο γιος του στο μπαλέτο αλλά και ευρύτερα την επαφή των παιδιών με την τέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι μιλάμε με τα παιδιά μου για τα πάντα ή τουλάχιστον προσπαθούμε. Η Κοραλένια βέβαια με την μαμά της λένε πράγματα τα οποία σε μένα δεν τα πολυλένε. Ο γιος μου, ο Δημητράκης στην καραντίνα χόρευε πάρα πολύ μέσα στο σπίτι. Εκτονωνόταν με τον χορό. Έτσι, είπαμε να το σπρώξουμε το παιδί προς τον χορό».

«Όταν ξεκίνησε ποδόσφαιρο και μετά τον πήγαμε χορό, τον χορό δεν τον πολυήθελε. Μάλιστα, επειδή η Κοραλένια πάει μπαλέτο, τον βάλαμε στο μπαλέτο. «Φέρτε το, το αγοράκι γιατί είναι και δωρεάν» μας είχαν πει στο μπαλέτο. Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν και το ζητάνε, δηλαδή ψάχνουν κόσμο. Πήγε μια φορά, πήγε δύο αλλά δεν αισθανόταν…»

«Εγώ ήθελα πολύ να κάνει και να το δοκιμάσει. Ειδικά για τα παιδιά η επαφή με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, το λέω και από την μεριά του γονιού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την ακολουθήσουν σαν δρόμο επαγγελματικό. Αλλά το προτρέπω για να έρθουν σε επαφή με κάτι που αξίζει να έρθει σε επαφή ένα παιδί, παρόλο που θεωρούμαστε απόφοιτοι λυκείου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.