Μέμος Μπεγνής για Γεωργούλη: «Βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν όμορφο και πετυχημένο άνθρωπο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεγνής

Δήλωσε πως μέχρι να βγει η απόφαση δεν μπορούμε να έχουμε άποψη

Στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στην συνέντευξη του στην εκπομπή “Είμαστε μαζί”, ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής εξομολογήθηκε πως τον ενοχλεί που ο καθένας δικάζει έναν άλλον άνθρωπο και ξαφνικά βγαίνουν και τον βρίζουν.

«Δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό, τα δικαστήρια θα το αποφασίσουν. Δεν μου αρέσει που ο καθένας μπαίνει και γράφει το μακρύ του και το κοντό του, κάνει κριτική και γίνεται δικαστής ενός ανθρώπου. Δεν λέω για τον Αλέξη μόνο αλλά λέω γενικά για πράγματα τέτοια που βγαίνουν στην επιφάνεια και αρχίζουν όλοι και κράζουν και βρίζουν ξαφνικά. Εκεί είναι η εμπάθεια, ξέρεις.

Είναι ο Αλέξης, είναι αυτός που είναι, πόσοι τον σιχαίνονται ή τον ζηλεύουν ή θα ήθελαν να είναι αυτός γιατί δεν είναι αυτοί οι ίδιοι οπότε βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πάρα πολύ πετυχημένος».

«Μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό περιμένοντας όμως να δούμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Οπότε μέχρι να βγει το πόρισμα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη».

«Φίλοι δεν είμαστε, γνωριζόμαστε όμως πάρα πολλά χρόνια. Συμπαθιόμαστε και ξέρω ότι είναι ένα παιδί πολύ έξω καρδιά, χαμογελαστός και όταν ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από τα σύννεφα. Πάντα όμως εγώ κρατάω σε αυτά τα πράγματα μια πολύ ουδέτερη στάση γιατί δεν είμαστε δικαστές » πρόσθεσε, ακόμα, ο Μέμος Μπεγνής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1.

Πηγή φωτό: Instagram (memosmpegnis)