Μενεγάκη για Βανδή: «Κάθε φορά νιώθω ότι την πλησιάζω παραπάνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μενεγάκη

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας που έγινε θέμα συζήτησης

Θέμη συζήτησης έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Μπακοδήμου η Δέσποινα Βανδή.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πως αισθάνεται ότι τώρα γνωρίζει καλύτερα την Δέσποινα Βανδή.

«Βγήκε στη Μαρία Μπακοδήμου και λες “εντάξει τώρα τι θα πει;” και πάλι φωτίζει ένα κομμάτι της ζωής της, που λες “ρε Δέσποινα, τα ‘χες πει όλα αυτά τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο;”. Σαν να είναι στη φάση της ζωής της που δεν φοβάται, που νιώθει έτοιμη να πει αυτά που νιώθει και αισθάνεται, τα οποία μέχρι τώρα τα είχε κλειδαμπαρωμένα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Αυτή την τελευταία διετία νιώθω –συνέντευξη, συνέντευξη- ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα. Την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως κι εκείνη με ξέρει από το ξεκίνημα. Μαζί ξεκινήσαμε. Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται».

Κλείνοντας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Όλοι μας από κάποια φάση της ζωής μας και μετά, κάπως είναι, μεγαλώνουμε και ξέρουμε ότι αυτό που φοβάσαι πια, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μήπως σας μπέρδεψα; Δεν ξέρω. Κάθε συνέντευξή της, με κάνει αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Κάθε φορά με αυτά, νιώθω ότι την πλησιάζω και παραπάνω».

Διαβάστε επίσης  Μαρία Κίτσου: Γιατί απείχε φέτος από την τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)