Ναταλία Γερμανού: “Ολοι κρινόμαστε στο χειροκρότημα, επί του αποτελέσματος”

Γερμανού

Τι είπε για την εκπομπή της

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού μίλησε σήμερα (5/10) στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού.

Μεταξύ άλλων σχολίασε το ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όπου αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, την ομάδα της εκπομπής της, καθώς και στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης.

«Η σεζόν ξεκίνησε πολύ χαρούμενα και κεφάτα, με την ίδια αγαπημένη παρέα, που δεν την αλλάζω με τίποτα. Έχω και δύο αγόρια στη ζώνη του μεσημεριού να μου κάνουν παρέα. Ο κόσμος έχει πολλές επιλογές αλλά ο συναγωνισμός δεν με φοβίζει. Νομίζω ότι μας κάνει όλους καλύτερους», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού.

«Νομίζω ότι όλοι οι παρουσιαστές παρακολουθούμε τα νούμερα τηλεθέασης αλλά τα παρακολουθούμε με ψυχραιμία θεωρώ, γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι τον Ιούλιο», σημειώνει αμέσως μετά η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

Όσον αφορά τη συζήτηση που άνοιξε το τελευταίο διάστημα στις ψυχαγωγικές εκπομπές για τα καλά και τα κακά παιδιά στον χώρο της τηλεόρασης, η Ναταλία Γερμανού σχολιάζει:

«Νομίζω ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλά και κακά παιδιά, έτσι και στην τηλεόραση. Πιστεύω όμως στο αλάνθαστο κριτήριο των τηλεθεατών, όλοι κρινόμαστε στο χειροκρότημα, επί του αποτελέσματος».

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (natalia_germanou)