Νεφέλη Μεγκ για συνέντευξη με τον πρωθυπουργό: “Εγινε τεράστια στοχοποίηση σε μένα”

Νεφέλη Μεγκ

Τα όσα είπε για την πολυσυζητημένη συνέντευξη

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη σήμερα (27/4) η Νεφέλη Μεγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Μεγκ σημείωσε χαρακτηρίστηκα πως «στο pοdcast μου έλεγα πως θέλω να κάνω συνέντευξη με πολιτικά πρόσωπα γιατί σχολιάζω κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα.

Το παρατήρησαν κάποια στιγμή και μετά από το γραφείο του πρωθυπουργού. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο Μπονάτσος, νόμιζα ότι όντως είναι μια φάρσα, φοβήθηκα λίγο γιατί όπως αποδείχθηκε όλο αυτό είχε έναν απόηχο».

«Για πολύ κόσμο αυτή η συνέντευξη σημαίνει ότι «του δίνεις βήμα». Λες και είχε ανάγκη εμένα ο πρωθυπουργός. Μάλλον ήθελαν να βγάλω ένα ρόπαλο και να αρχίσω να τον χτυπάω τον άνθρωπο!

Διαβάστε επίσης  Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Λουτσέσκου - Τα συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Κάτι που βέβαια καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται γιατί, όταν κάνεις μια συνέντευξη, δεν μπορείς τον άλλον να τον φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί κατ’ αρχάς θα σηκωθεί και θα φύγει πολύ εύλογα

«Εγώ το περίμενα αλλά όχι τόσο. Νιώθω ότι έγινε τεράστια στοχοποίηση σε μένα, κράξτε δεν υπάρχει θέμα, αλλά πήγε να γίνει και μια στοχοποίηση στην οικογένεια μου χωρίς λόγο.

Γιατί είχαν βγει κάτι βίντεο που έλεγε ότι «η Νεφέλη έκανε αυτά που έκανε γιατί είναι κόρη του τάδε» που έκαναν τον αδελφό μου… πατέρα μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Νεφέλη Μεγκ στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγίρα στο OPEN.