Νίκος Αναδιώτης: “Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Αναδιώτης

Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Αναδιώτης που συμμετείχε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρι ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με το νομοσχέδιο. «Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις […]

Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Αναδιώτης που συμμετείχε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρι ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με το νομοσχέδιο.

«Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο, κατά τη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης και στη συνέχεια ακούστηκαν κάποιες φράσεις που προκαλούν αίσθηση.

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας. Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ μερική ώρα αργότερα πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος Γιάννης Φέρτης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν ήταν θέμα της φύσης δεν θα είχε ανδρικό μόριο και δεν θα είχε γυναικείο μόριο».