Νίκος Κοκλώνης: «Ο Λιάγκας κρίνει τους πάντες, κάποιος πρέπει να κρίνει και αυτόν» (ΒΙΝΤΕΟ)

J2US Κοκλώνης

Τόνισε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν στα πλαίσια πλάκας, για το καλό του

Για τον Γιώργο Λιάγκα και το J2US μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, στην εκπομπή “Έλεος” και την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, ο Νίκος Κοκλώνης.

Όπως τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης, κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να κρίνει και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος κρίνει τους πάντες.

«Ο Γιώργος με αγαπά, απλά είναι ο Γιώργος που ξέρουμε. Κι εγώ τον αγαπώ, συνεργαζόμασταν κιόλας, αλλά εντάξει το να κάνεις ενημέρωση… Είχε πει ότι κάθε επεισόδιο του J2US κοστίζει 300.000 ευρώ κι ο Κοκλώνης μπαίνει σίγουρα μέσα 100.000.

Εγώ σας είπα κοιτώ το δάσος κι όχι το δέντρο. Δεν ξέρω τι τον νοιάζει, το πως το είπε και γιατί το είπε. Είπε ότι τον είχα καλέσει στο J2US κι είχε πει να μην έρθει. Ναι, τον είχα καλέσει στο J2US να τραγουδήσει και μου λέει εγώ Νίκο μπορώ να έρθω ως guest σε ένα δύο επεισόδια και λέω εγώ όχι. Γιατί το είπα το όχι; Γιατί ο Γιώργος που κρίνει τους πάντες, πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να τον κρίνει. Είναι καλό για αυτόν, όχι για εμένα γιατί ο κόσμος θα δει εμείς που είμαστε μπροστά στο γυαλί και λέμε ό,τι θέλουμε, κάποια στιγμή μας κρίνει κάποιος άλλος. Για πλάκα. Δεν θα του πει κανείς γιατί δεν τραγούδησες χτες, όπως εγώ» δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε επίσης  J2US: Το ζευγάρι που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το επόμενο εισιτήριο