Νίκος Κοκλώνης: “Τώρα είμαι παρουσιαστής, έχουμε πάρτι, στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας”

Κοκλώνης

Τι τόνισε κατά την έναρξη του Just

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης στην σημερινή (25/2) έναρξη του σόου του έκανε μια έμμεση αναφορά στο θέμα που είναι στην επικαιρότητα και αφορά το πρόσωπο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τάκτ».

«Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, το βράδυ του Σαββάτου. «Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών».

Αμέσως μετά, στο πλατό του J2US βρέθηκαν η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή για να πάρουν θέση στην κριτική επιτροπή.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη