Νίκος Συρίγος: «Το μυστικό της Σίσσυς είναι ότι μας αντιμετωπίζει όλους σαν μαμά»

Νίκος Συρίγος Σίσσυ Χρηστίδου

Τι “γεύση” του αφήνει η τελευταία σεζόν

Δηλώσεις για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλά για τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη “γεύση” που του άφησε η φετινή τηλεοπτική σεζόν που κλείνει.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από όλη αυτή τη χρονιά, υπάρχει συγκίνηση και νοσταλγία για τις στιγμές που ζήσαμε και ανυπομονησία για αυτές που θα έρθουν. Ήταν μία καλή χρονιά για εμάς», αναφέρει αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Εννοείται ότι θα είμαστε και του χρόνου στην εκπομπή, με τη Σίσσυ, τον Παύλο και τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαστε σαν οικογένεια πλέον, αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Το μυστικό της Σίσσυς είναι ότι μας αντιμετωπίζει όλους σαν μαμά», επισημαίνει αμέσως μετά ο Νίκος Συρίγος.

Σε ερώτηση για την πιο δύσκολη τηλεοπτικά στιγμή της φετινής σεζόν που φεύγει, ο Νίκος Συρίγος παραδέχεται πως:

«Το θέμα των Τεμπών με όλον αυτό τον θρήνο δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμο, ειδικά για ανθρώπους όπως εμείς που είμαστε και γονείς. Μακάρι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Για το σχόλιο του συνεργάτη της περί… μαμάς κλήθηκε να απαντήσει η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, την οποία κάλεσε ζωντανά στον αέρα του Super Κατερίνα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Μου αρέσει ο ρόλος της μαμάς, δεν έχω τέτοια θέματα», σχολίασε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια.