Ντόρα Κουτροκόη: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ

Ντόρα Κουτροκόη

Αναλυτικά το όσα γράφει η ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ για το γεγονός πως η Ντόρα Κουτροκόη απομακρύνθηκε από τον ΣΚΑΪ και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτία και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ».

Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης  Survivor: Ο Λιανός ανακοινώνει νέο όρο στο παιχνίδι - Ποιος παίκτης αποχωρεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση”.