Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για τη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη

Τσιμιτσέλης

“Ο ένας θέλει το καλό του άλλου” τόνισε ο ηθοποιός

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη πρώτη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό τους.

Μάλιστα ο ηθοποιός μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του “Fishy”. «Η Ελένη Μενεγάκη δεν δυσκολεύτηκε να έρθει στην εκπομπή γιατί με αγαπάει και την αγαπάω πολύ οπότε το είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή. Δεν μου έβαλε κανέναν όρο η Ελένη γιατί ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτήσω κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σχετικά με τη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη στη νέα σειρά του Mega, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δεν συναντιόμαστε στα γυρίσματα αλλά έτσι και αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε.

Πριν από λίγε ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά; Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι όπως στην πολυκατοικία. Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο».