Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Πουλόπουλο και Μικρούτσικο: «Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή τον εκνευρισμό που είχε ο Θανάσης Μπέλλος κατά την επιστροφή από το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του στον Ανδρέα Μικρούτσικο την ώρα που στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, σχολίαζαν την συμπεριφορά του Θανάση Μπέλλου προς του δημοσιογράφους, οι οποίοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για να του αποσπάσουν δηλώσεις.

«Υπάρχει η λογική ότι ο δημοσιογράφος βγάζει το ψωμί του. Αλλά υπάρχει και η λογική ότι και ο παίκτης βγάζει το ψωμί του. Έχει τη ρήτρα του, δεν μπορεί να πει τίποτα… Είναι ο μόνος που μίλησε. Από εκεί και πέρα, η επιμονή ερωτήσεων τύπου… αυτόματο όπλο, μετά αγκαλιάζει το παιδί του κι έρχονται 150 μικρόφωνα.

Βεβαίως είναι εριστικούλης, αλλά είναι κι ο μόνος που μίλησε. Βεβαίως ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του, αλλά θέλει κι ένα τακτ. Μην επιμένεις με ρωτήσεις ασταμάτητα και αδιάκοπα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, στη συνέχεια, πήρε το λόγο και είπε σε έντονο ύφος: «Θα μπορούσε να πει “παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω”. Το “τι ερωτήσεις είναι αυτές” δεν μπορείς να το πεις σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχουμε παλέψει πολύ για την ελευθερία του λόγου. Απάντησε μόνο στις ερωτήσεις που ήθελε να απαντήσει».

Διαβάστε επίσης
Σασμός: Ερχονται να μας καθηλώσουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Α.Μ.: Δεν απάντησε σε καμία.

Γ.Π.: Τι λες καλέ; Να ξαναβάλουμε το βίντεο να το δεις; Απάντησε στις ερωτήσεις που ήθελε. Δεν μπορείς να λες στον δημοσιογράφο “τι ερωτήσεις είναι αυτές που ρωτάς;”. Με ενοχλεί πολύ αυτό.

Α.Μ.: Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;

Γ.Π.: Αντρέα μου, σου ορκίζομαι…

Α.Μ.: Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;

Γ.Π.: Θα σου πω πράγματα που δεν πρέπει. Έκανα πολύ μεγάλο καβγά χθες στο περιοδικό γιατί μια συνεντευξιαζόμενη ήθελε να αλλάξει τη διατύπωση της ερώτησής μου. Η ερώτηση του δημοσιογράφου είναι ιερή.

Α.Μ.: Τι σχέση έχει με αυτό που μου λες;

Γ.Π.: Έχει πολύ μεγάλη.

Α.Μ.: Σε εμένα το λες;

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.