Ο Νίκος Μάνεσης ξεκαθάρισε τα περί “τελευταίων χρόνων” στον Alpha

Μάνεσης

Μίλησε για τρικ που έκανε για να δει αν παρακολουθεί ο κόσμος

Περεταίρω πληροφορίες για τις χθεσινές (1/10) του δηλώσεις πως διανύει τα τελευταία του χρόνια στον Alpha έκανε ο παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης.

Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για τρικ και άφησε αιχμές για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δεν έχει σημασία αν θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω. Ισχύει αυτό που λέω. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ. Θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Είναι κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συναποφασίζουμε κι αφορά εμένα. Γιατί το έκανα αυτό χθες; Το έκανα για έναν πάρα πολύ απλό λόγο και πρέπει να το αντιληφθείτε», ανέφερε αρχικά.

«Μπλόκαρε το σύστημα με τα μηνύματα και το τηλεφωνικό κέντρο. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον κι είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Ενάμιση χρόνο τώρα καταγράφονται αξιοπερίεργα πράγματα, που δεν είναι του παρόντος, είναι των αφεντικών μας ζητήματα. Από το ξεκίνημα της σεζόν καταγράφεται το εξής: Να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον κι εμείς να καταβαραθρωνόμαστε. Και λέμε “μας παρακολουθούν ή όχι”; Μας παρακολουθείτε τελικά. Την ώρα που υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον από χθες και η περίφημη είδηση αυτή κάνει το γύρο το διαδικτύου, έπαιρναν συγγενείς και φίλοι και έγινε κόλαση, εμείς χθες πατώσαμε. Άσχημο ξύλο», είπε ο Νίκος Μάνεσης.

«Επειδή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, που προσβάλλουν και τη λογική μας, κάνουμε διάφορα τρικ για να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί πρέπει να κρατάμε κάποια πράγματα και για εμάς. Και δεν απευθύνομαι σε κανένα συνάδελφο δημοσιογράφο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν δίνω συνεντεύξεις. Το έκανα για να δω αν υπάρχει ανταπόκριση. Υπήρξε ανταπόκριση και δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση. Άλλο ένα κερασάκι στην οποιαδήποτε τούρτα των αμφιβολιών. Ίδιες αμφιβολίες έχουν μπει σε μερίδα των εργοδοτών μας…» και αναφέρθηκε στον τρόπο καταγραφής της τηλεθέασης», τόνισε.

«Κατά την περσινή χρονιά παρατηρήθηκαν διάφορα αξιοπερίεργα φαινόμενα. Σε συγκεκριμένες ώρες, σε συγκεκριμένες ημέρες το δυναμικότερο κομμάτι των ανδρών παρακολουθούσε cartoon για τετράχρονα. Εκεί μπήκαν αμφιβολίες στους εργοδότες μας ότι μπορεί να θέλει έναν εκσυγχρονισμό το μοντέλο. Και επειδή πλήττονται στην πλειονότητά τους οι τηλεοπτικές εκπομπές εκτός κάποιων εξαιρέσεων, γι’ αυτό μπήκαν τα ζητήματα αυτά. Φέτος προσπαθώ να καταλάβω τι μοτίβο υπάρχει. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά δεν καταγράφεται στις τηλεθεάσεις. Δεν λέω ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο. Ήθελα να κάνω ένα τεστάρισμα για τους εργοδότες μου, για μένα και την ομάδα μου. Στηρίχθηκα σε ένα πραγματικό γεγονός που είναι ότι τελειώνω σιγά σιγά. Δεν τελειώνω και θα πάω στο καφενείο να παίζω τάβλι. Τελειώνω, δύο χρόνια συμβόλαιο εδώ και “γειά σας”. Και εγώ δεν είμαι σαν κάποιους που παίρνουν σύνταξη κάθε έξι μήνες και το παρατείνουν. Ό,τι λέω, συμβαίνει. Ήταν ένα τεστ μετά την αποκάλυψη ότι τα αφεντικά μας ενδιαφέρονται να διερευνήσουν την πιθανότητα εκσυγχρονισμού του μοντέλου των τηλεθεάσεων. Διότι η καταγραφή των απόψεών σας είναι ανακόλουθη με το πραγματικό ενδιαφέρον. Σήμερα για παράδειγμα έχει μπλοκάρει το σύστημα» κατέληξε ο Νίκος Μάνεσης.

Πηγή: enikos.gr