Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ανακοινώνει στην Μιράντα μια σοβαρή απόφαση που έχει πάρει

Ο Παράδεισος των κυριών

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Νέες αποκαλύψεις και εξελίξεις έρχονται στην σειρά του ALpha, o Παράδεισος των κυριών.

Στο αποψινό επεισόδιο στην σειρά “Ο Παράδεισος στων κυριών”, ο Χριστόφορος αποφασίζει να πάρει την Στέλλα από την κλινική, καθώς επαληθεύτηκαν οι υποψίες τους ότι την κακοποιούν… Μια απρόσμενη επίσκεψη προβληματίζει τον Πάρη που ζητάει εξηγήσεις. Οι απαντήσεις που παίρνει δεν τον πείθουν.

Ο Αποστόλης κρύβεται ξανά σε μέρη επικίνδυνα και ρισκάρει ανά πάσα στιγμή να τον πιάσουν… Ποιος θα είναι, όμως, αυτός που θα τον δει τελικά; Ο Ντίνος ανακοινώνει στην Μιράντα μια σοβαρή απόφαση που έχει πάρει, μάταια προσπαθεί εκείνη να τον πείσει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο.

Ο Σίμος πιάνεται στα χέρια με τον Ρένο. Ο Ντίνος, μιλάει με τον Μάικ, στην Αμερική για να μάθει νέα για την Λιζέτα. Αυτά που θα ακούσει θα τον ανησυχήσουν τόσο που θα τρέξει αμέσως στον υπαστυνόμο Γιαμμαλή να τον ενημερώσει.

Διαβάστε επίσης  «Σάρωσε» το φινάλε της σειράς «17 Κλωστές» - «Αριστούργημα, αποκάλυψη τα τελευταία λεπτά»

Η Σύρμω βλέπει την Ζαχαρούλα να μιλάει, απόμερα, με τον Βύρωνα. Ο Χριστόφορος πηγαίνει στο φρενοκομείο που βρίσκεται η Στέλλα και βλέπει με τα μάτια του κάτι που υποψιαζόταν, αλλά που δεν ήθελε να πιστέψει πως συμβαίνει.

Η Σύρμω ξεκαθαρίζει στην Ζαχαρούλα ότι δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί τον Βύρωνα και ο Φώτης απειλεί την Δωροθέα…

Ο Πάρης βλέπει τον Αποστόλη να φεύγει από το σπίτι και του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος δέχεται να του πει όλη την αλήθεια και του ζητά να βρεθούν στο σημείο που τον πήγαινε όταν ήταν μικρός…