Ο Σπύρος Νικολαϊδης αποκαλύπτει τον λόγο που προσέγγισε τον Ηλία Ψινάκη

Νικολαΐδης Σπύρος

Ο ηθοποιός ακολούθησε τις συμβολές του επιχειρηματία

Στα παρασκήνια της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» βρέθηκε η κάμερα του OPEN και ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο.

Μέσα σε όλα, το γοητευτικό μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχθηκε στα πρώτα του βήματα από τον Ηλία Ψινάκη.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Νικολαΐδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακολουθώ μια συμβουλή που μου είχε δώσει ο κ. Ψινάκης, που τον αγαπώ πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα βρισκόμουν εδώ αν δεν είχα ακολουθήσει τις συμβουλές του όταν ήμουν πιο μικρός. Μου είχε δώσει την συμβουλή να κάνουμε μια δουλειά την οποία αγαπάμε γιατί περνάμε το 1/3 της ζωής μας δουλεύοντας οπότε πρέπει να συνδυάζεις τη διασκέδαση με την δουλειά. Και εδώ το κάνουμε αυτό και είναι πολύ όμορφο».

«Με τον κ. Ψινάκη είχαμε γνωριστεί πολύ παλαιότερα, τον θαύμαζα πάρα πολύ για όσα έχει κάνει και τον προσέγγισα εγώ ο ίδιος να του ζητήσω κάποιες συμβουλές, να με καθοδηγήσει γιατί βρισκόμουν πριν χρόνια σε ένα αδιέξοδο. Ήθελα να κάνω πράγματα, να γίνω ηθοποιός, αλλά για ένα παιδί σαν εμένα από την Θεσσαλονίκη, φάνταζε αυτό πολύ δύσκολο».

«Όμως όλα είναι μια απόφαση τελικά και όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Αν δεν ήταν αυτός δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει αυτά που έχω καταφέρει τώρα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Νικολαΐδης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN.