Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Καραγκούνια για Κατσουλη – Ρουμελιώτη: «Δεν θέλω καμία επαφή» (BINTEO)

Τριαντάφυλλος

Τι είπε για τον πανηγυρισμό στην αποχώρηση του Βασάλου από το Survivor

Στην τελευταία εκπομπή του Open Weekend για τη σεζόν βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και το ζεύγος Κατσούλη – Ρουμελιώτη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολίασε αρχικά, τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στην κάμερα της εκπομπής και έδωσε τη δική του απάντηση για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Δεν το περίμενα να αποχωρήσει ο Βασάλος, ήταν μία άσχημη έκπληξη για μένα. Μπορεί να μην ήταν καλός παίκτης αγωνιστικά αλλά νομίζω ότι του άξιζε να είναι στον τελικό. Δεν ξέρω όμως τι έγινε τώρα με τη συσπείρωση στην 24ωρη ψηφοφορία», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Open Weekend.

«Τον αγαπώ τον Τριαντάφυλλο όμως πολλές φορές φτάνει στα άκρα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό για τον Κωνσταντίνο», σχολιάζει ο 49χρονος μισθοφόρος για τον πανηγυρισμό του τραγουδιστή μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star.

«Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι ο Ντάφυ θα είναι ο κουμπάρος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη αλλά τώρα τελευταία έμαθα ότι δεν θέλει να τον βλέπει», καταλήγει ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Όταν ο Βασάλος πήγαινε με το πούλμαν στο αεροδρόμιο, αντί να σκέφτεται το ταξίδι και το πώς θα είναι εκεί χωρίς τους δικούς του, έλεγε: τι θα κάνουμε τώρα που δεν έχουμε τον παίκτη που θα κάνει το 60%; Ειρωνευόταν. Γι’ αυτό το έκανα κι εγώ αυτό», απαντά ο Τριαντάφυλλος.

«Τον Τάκη τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα: μακριά από τους Amigos. Μου έλεγε «ναι, εννοείται, τι λες τώρα;» και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο «φίλε μου». Εγώ δεν θέλω καμία σχέση», ξεκαθαρίζει ο Τριαντάφυλλος.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (triantafillos_xatzinikolaou)