Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικιού μετά την καταγγελία για παρενόχληση

Μαυρίκιος Μαυρικίου

“Το έχει κάνει και σε εμάς”, έγραψαν δεκάδες άνθρωποι στον μουσικό παραγωγό

Ξέσπασε σε κλάματα χθες (28/11) στον αέρα της εκπομπής “[email protected]”, o Μαυρίκιος Μαυρικίου, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε, ότι δέχτηκε παρενόχληση στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μία μέρα μετά έκανε εκ νέου δηλώσεις στην κάμερα του Star. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην τραυματική εμπειρία που είχε με ιθύνοντα δισκογραφικής εταιρείας στο παρελθόν, αποκαλύπτονας μάλιστα ότι πολλοί νέοι του στέλνουν μηνύματα ότι έχει φερθεί με τον ίδιο τρόπο και στους ίδιους.

«Κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει πολλοί άνθρωποι χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά δηλαδή τα ζητούσαν» είπε αρχικά και πρόσθεσε πως εκατοντάδες άνθρωποι κατάλαβαν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την τραυματική του εμπειρία.

«Από την ώρα που φύγαμε από το πλατώ πρέπει να έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα. Οι άνθρωποι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς… ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε» είπε.

Διαβάστε επίσης
Καταγγελία από φοιτήτρια του ΑΠΘ - Την παρενόχλησαν στα μπάνια της εστίας