Οι τρεις κυρίες που «πονοκεφαλιάζουν» τον ALPHA

ALPHA

Τι προβληματίζει τους ανθρώπους στο σταθμό

Οι τρεις κυρίες του ALPHA, Τατιάνα Στεφανίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ελεονώρα Μελέτη απασχολούν ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του σταθμού.

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους οι κυρίες του ALPHA και γιατί προκαλούν προβληματισμό;

Οι τρεις δημοφιλείς παρουσιάστριες δεν λένε να ξεκολλήσουν από το 7% της τηλεθέασης στον Alpha, καθώς οι εκπομπές τους «T Live», «Pop up» και «Μεσάνυχτα» δεν μπορούν να πάρουν την ανιούσα και να κάνουν ένα μεγάλο άλμα από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης στα διψήφια.

Αποτέλεσμα; Το κλίμα είναι αρκετά άσχημο λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων στην πρωινή, τη μεσημεριανή και τη late night ζώνη αντίστοιχα! Επικοινωνιακά τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού δεν του φέρνουν την τηλεθέαση και τη διαφήμιση που περίμεναν οι ιθύνοντες και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατεί έντονος προβληματισμός σε στελέχη για το τι μέλλει γενέσθαι με τις παρουσιάστριες που δεν έφεραν τα αναμενόμενα στη θεαματικότητα. Hδη, όπως ακούγεται, διαβάζουν ρήτρες και συμβόλαια και σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους.

Τι σκέφτονται στον ALPHA

Αυτό που ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού είναι ότι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπάρχει ένας κρυφός άσος… Οπως λέγεται, της έχει προταθεί να παραμείνει στο κανάλι μόνο αν βρεθεί κάποιο συγκεκριμένο ξένο φορμάτ που κριθεί ότι της ταιριάζει, όπως ένα ριάλιτι, μόδας, ομορφιάς ή μεταμορφώσεων.

Με την Ελεονώρα Μελέτη τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή μη αναστρέψιμη, ενώ για την Τατιάνα Στεφανίδου ευελπιστούν σε ανάκαμψη!

Πηγή: espressonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *