Παναγιώτης Τριβυζάς: Μιλά για το διαζύγιο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή – “Ηταν ένα σοκ”

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μίλησε για το διαζύγιο με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό τους.

Ο γνωστός αθλητής μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, παραδεχόμενος το μεγάλο σοκ του διαζυγίου.

«Ήταν απόφαση της Σταυρούλας, την οποία εγώ την σεβάστηκα. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Υπήρξε πράγματι τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους; Ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Όχι, δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές».

Διαβάστε επίσης  Δεύτερο "διαζύγιο" για την Μαρία Αναστασοπούλου - Χώρισε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά;

Σε ερώτηση για το εάν παρακολουθεί το φετινό Survivor και την πορεία της πρώην συζύγου του σε αυτό, ο Παναγιώτης Τριβυζάς απαντά: «Δεν το βλέπω, γιατί δε θέλω να μπω και στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι με κάποιον άνθρωπο από εκεί μέσα ήμουν μαζί πολλά χρόνια. Μπορεί να με χαλούσε και εμένα προσωπικά. Υπήρχε μία στενάχωρη κατάσταση, προχωράμε».

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, ο Παναγιώτης Τριβυζάς εξομολογείται πως και για το φιλικό-οικογενειακό τους περιβάλλον το διαζύγιο ήταν ένα μεγάλο σοκ, πως είχε σκοπό να φτιάξει οικογένεια με την πρώην σύζυγό του, ενώ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί της.