Περρής σε Πατούλη: «Κάνετε φθηνή πολιτική, έπρεπε να είχατε βάλει την ουρά στα σκέλια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού βγήκε ο Βαγγέλης Περρής όταν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έκανε ζωντανή σύνδεση προκειμένου να μιλήσει για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία.

Πιο αναλυτικά, οι Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασαν σήμερα το πρωί την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς λόγω της τρομερής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας και ειδικά την Αττική, το Πρωινό, όπως και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν μεταδόθηκαν σήμερα. Γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκαν στο πλατό, με τον Γιώργο Παπαδάκη να συντονίζει από το σπίτι του και στη συνέχεια κράτησαν οι ίδιοι την εκπομπή.

Η ατμόσφαιρα “ηλεκτρίστηκε” ιδιαίτερα όταν στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για να τοποθετηθεί σχετικά με την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία.
Τότε, ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος έμεινε εγκλωβισμένος χθες στην Αττική Οδό, δεν άντεξε και ξέσπασε άγρια κατά του Γιώργου Πατούλη.

«Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσα μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης. Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;».

Ο Βαγγέλης Περρής δεν άντεξε και ξέσπασε: «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους.

Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Ο Γιώργος Πατούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε». Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Περρή που απάντησε: «Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε «συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια», αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.