Power of Love: Βούιξε το “X” για την βουτιά της Σωτηρίας και του Νίκου στον Βόσπορο – «Ρίξτε τους και στον Θερμαϊκό»

Power of Love

Το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά στο πρώτο του ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού της Σωτηρίας και του Νίκου παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love, καθώς οι δύο παίκτες ανακηρύχθηκαν οι αγαπημένοι της εβδομάδας.

Το έπαθλο του ζευγαριού ήταν μια ποδηλατάδα στον Βόσπορο, με τον Νίκο να είναι εκείνος που οδήγησε, ενώ η Σωτηρία απολάμβανε τη θέα.




Στη συνέχεια του ραντεβού τους, οι δύο παίκτες βούτηξαν στον Βόσπορο, ενώ δεν έλειψαν και τα φιλιά ανάμεσά τους.

Το τηλεοπτικό κοινό φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστο το ραντεβού τους, αλλά ούτε και τη βουτιά στον Βόσπορο. Πολλοί μάλιστα στο Twitter, αναφέρθηκαν σε δερματικά προβλήματα, απορώντας γιατί το ζευγάρι βούτηξε εκεί.