Πρώτη και καλύτερη η Ελεονώρα Μελέτη!

Μελέτη

Ψηλά νούμερα τηλεθέασης

Ψηλά νούμερα τηλεθέασης

Σπάει… τα μηχανάκια της AGB! Η Ελεονώρα Μελέτη, σε κάθε προβολή της εκπομπής της «Μετά τα μεσάνυχτα», δικαιώνει απόλυτα την επιλογή που έκαναν οι ιθύνοντες του Alpha να την εντάξουν στο δυναμικό του καναλιού, αλλά και να επεκτείνουν το συμβόλαιό της και για του χρόνου.

Η έμπειρη παρουσιάστρια αποφέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και το ίδιο συνέβη και χθες, όταν και σημείωσε 16,7! Και μάλιστα στο δυναμικό κοινό, το οποίο και ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες, καθώς αποφέρει και τα περισσότερα έσοδα. «Εκτόξευσε» έτσι τον Alpha στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, αφήνοντας τον ανταγωνιστή της Γρηγόρη Αρναούτογλου να… «κοιτάει την πλάτη της». Ο ίδιος σημείωσε 11,1 με τη διαφορά τους να διαμορφώνεται πάνω από 5,5 μονάδες.

Διαβάστε επίσης
ΥΠΑ: Παρατείνονται μέχρι 21 Ιουνίου οι αεροπορικές οδηγίες

«Ναι, έχουμε συζητήσει για του χρόνου. Θα συνεχίσω στον Alpha. Τον Φεβρουάριο έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, έχουμε προφορική συμφωνία και πολύ σύντομα θα αποτυπωθεί και γραπτώς. Είμαστε και οι δύο πλευρές πολύ ευχαριστημένες από τη συνεργασία μας», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στο «TV Έθνος».

Πηγή: www.neaselida.gr