Παναγιώτης Ψωμιάδης: “Κάποια στιγμή σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψωμιάδης

Προκάλεσαν αίσθηση οι δηλώσεις του

Στην εκπομπή Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένος σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς και τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του όταν δέχτηκε πόλεμο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη «Φάρμα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς; Μπήκα με κορονοϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά για τρεις ημέρες δεν υπήρχα. Ήμουν αλλού. Με το μηχανάκι κατάκοιτος με πέντε κατάγματα, γύρισε κανείς από όλους αυτούς που είχα δίπλα μου; Κάηκε το αυτοκίνητό μου… Όλα αυτά σου δημιουργούν μία συγκινησιακή φόρτιση και πας στη Φάρμα και αδειάζεις, αναλογίζεσαι τη διαδρομή σου και την αδικία…».

Όσον αφορά εκείνους που τον πολέμησαν κοινωνικά και πολιτικά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως «Κάποια στιγμή… τώρα με βλέπει και η γυναίκα μου και στενοχωριέται… Σκέφτηκα να φτάσω και στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε εις βάρος των συνεργατών μου και του αδελφού μου ξεπέρασε κάθε όριο. Και το κλείνω εδώ. Αυτό που έγινε εις βάρους μου δεν έχει γίνει ποτέ» με τον Γιώργο Λιάγκα να τον ρωτάει αν εννοεί ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει και τον πρώην νομάρχη να μην το αρνείται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *