«Ράδιο Αρβύλα»: Η απάντησή τους στην Ελλη Στάη – Που βρήκαν το βίντεο

Ράδιο Αρβύλα

Η ανακοίνωση της εκπομπής για το πως απέκτησε το backstage υλικό από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Open

Η ανακοίνωση της εκπομπής για το πως απέκτησε το backstage υλικό από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Open

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντάει στην Ελλη Στάη για το που βρήκε το backstage υλικό από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για προϊόν υποκλοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”».

Όπως φαίνεται λοιπόν από την ανακοίνωση που υπογράφει η «Ράδιο Αρβύλα» κι όχι ο δημιουργός της Αντώνης Κανάκης το υλικό είναι προϊόν… λάθους, έστω κι αν αυτό αποδείχτηκε… μοιραίο πλήττοντας όπως υποστηρίζουν πολλοί την εικόνα της Έλλης Στάη αλλά και του OPEN…!

Πηγή: newsit.gr