Ράδιο Αρβύλα τέλος για φέτος – Είπαν “καλές γιορτές” κι αποχαιρέτησαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ράδιο Αρβύλα

Στη σκιά της υπόθεσης με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Υπό την σκιά των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο διεξήχθη και σημερινή εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα”.

Σατιρικά βίντεο ή άλλους είδους σχολιασμός δεν έγινε με τους παρουσιαστές να αναφέρονται στο θέμα που απασχολεί έντονα από χθες. Ο Αντώνης Κανάκης μέσω της εκπομπής, έκανε γνωστό ότι το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει κανονικά αλλά όχι για την τρέχουσα εβδομάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά.

Χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής: «Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται πως θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή κι ότι κάνουμε, λέμε κι επικοινωνούμε. Το θέμα όμως δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα αλλά όσα λέγαμε πριν. Όμως είμαστε άνθρωποι κι αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της κακής ψυχολογίας. όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας.

Αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία πριν τις διακοπές των εορτών και θα ξαναβγαίναμε στον αέρα στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ο χρόνος να είναι αρκετός για να μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να αφήσουμε πίσω αυτό το πράγμα, όσο γίνεται.»

Ράδιο Αρβύλα: Τι είπαν Κανάκης και Σερβετάς στην αρχή της εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανονικά ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα“, παρά τις φήμες που ήθελαν να κόβεται η εκπομπή μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της αποψινής εκπομπής, μίλησε για τις φορές που δεν ήταν σε θέση να κάνουν εκπομπή στο παρελθόν. «Θυμάμαι ότι στο παρελθόν υπήρχαν μόνο δύο γεγονότα τα οποία μας “υποχρέωσαν” συναισθηματικά να μην μπορούμε να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα”» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αντώνης Κανάκης: Είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή

«Η πρώτη φορά ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του. Η δεύτερη ήταν με την Marfin. Η τρίτη φορά είναι τώρα. Είναι αδύνατον μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Το είπαμε και εχθές. Μπορούμε να μιλάμε για ώρες για αυτό που λέμε σοκ. Υπάρχει μία ομίχλη που δεν ξέρουμε αν αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητας. “Ξυπνήσαμε” το πρωί και προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι αυτό που ζούμε πραγματικά συμβαίνει και δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας» συμπλήρωσε.

«Είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση η σάτιρα, η κωμωδία και το “Ράδιο Αρβύλα”. Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα στον αέρα είναι γιατί δεν γίνεται να συμβαίνει όλο αυτό και να μην είμαστε εδώ, δεν ταιριάζει σε εμάς και γενικότερα δεν μας αρέσει” υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

«Το χειρότερο πράγμα για έναν άνθρωπο είναι να πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Είναι μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης

Γιάννης Σερβετάς: Πιο εύκολα αντιμετώπισα τον χαμό του πατέρα μου

«Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρα μου που ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή πιο εύκολο το αντιμετώπισα» ανέφερε ο Γιάνης Σερβετάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.