Ραμόνα Βλαντή για Μπόμπα και Γαλύφα: “Αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό”

Ραμόνα Βλαντή

Καυστικά σχόλια έκανε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” έκανε η Ραμόνα Βλαντή, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Έλενα Γαλύφα και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια του show, τα πρόσωπα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή, ενώ στέλνει τα μηνύματά της για τις influencers, μεταξύ των οποίων η Έλενα Γαλύφα και η Χριστίνα Μπόμπα.

«Εγώ ήθελα για παρουσιάστρια κάποια που να έχει εξυπηρετήσει τη μόδα με κάποιον τρόπο, όπως η Βίκυ Καγιά. Αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου είναι μία σοβαρή παρουσιάστρια» αναφέρει η Ραμόνα Βλαντή, ενώ για το όνομα της Βίκυς Κουλιανού στην κριτική επιτροπή του show απαντά: «Η Βίκυ για το GNTM νομίζω θα ήταν ταμάμ. Τώρα για το My Style Rocks… δεν ασχολείται με τη μόδα η Βίκυ».

«Δεν μπορεί να κρίνει καμία fashion blogger, είναι bloggers, το fashion το έβαλαν μόνες τους. Όλες που είναι μοντέλα του Instagram, bloggers, influencers, content creator… καλά κάνουν αλλά αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό, κρεμμυδάκια, τόνο. Πουλάνε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι, λίγο telemarketing» σχολιάζει η Ραμόνα Βλαντή με αφορμή το όνομα της Έλενας Γαλύφα και της Χριστίνας Μπόμπα.

Σε απάντηση στις δηλώσεις της Μέγκυ Ντρίο, η Ραμόνα Βλαντή απαντά: «Και ποια είναι η Βίκυ Καγιά για να μην την κρίνω εγώ; Επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου ότι δεν έχει καμία θέση σε καμία κριτική επιτροπή».

Διαβάστε επίσης
Σόφη Ζαννίνου: «Εφαγα χαστούκια λόγω αυτής της ασυνέπειας»