Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντέλη: «Οχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραμόνα Βλαντή

Τι είπε και για την Έλενα Γαλύφα

Για την σχέση της με τις κόρες της, τους συμμετέχοντες του GNTM και τις παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών μίλησε η Ραμόνα Βλαντή στην κάμερα της εκπομπής, “MEGA Καλημέρα”.

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη σχέση που έχει με τις κόρες της. «Ως μαμά είμαι στοργική, «Τσαουσέσκου» αυστηρή, η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ».

Αν και η Ραμόνα Βλαντή έχει καθιερωθεί στη συνείδησή μας ως ένα από τα κορυφαία fashion icons της χώρας μας, η ίδια δηλώνει πως δεν είχε πάντα αυτοπεποίθηση. «Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου…».

Εκτός από στυλιστικό είδωλο, ο κόσμος την λατρεύει επειδή δεν διστάζει να πει την γνώμη της. Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε και στην κριτική επιτροπή του GNTM.

«Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντέλη; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε.

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. «Δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί», δήλωσε.

Η Ραμόνα Βλαντή θεωρεί ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταιριάζει στο «My Style Rocks, ενώ είπε πως από τις παρουσιάστριες το 99% είναι κακοντυμένες, με την ίδια να σχολιάζει πως «αντί για πρωινό έχουμε μπουζούκια πρωί πρωί!».