Σασμός: Μια κόλαση η φυλακή για τον Μαθιό

Σασμός

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Στο νέο πρόγραμμα του Alpha επιστρέφει με τον δεύτερο του κύκλο ο Σασμός, και ο Μαθιός θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Και αυτό καθώς θα δει τη ζωή του να ανατρέπεται ενώ αρκεί μια μόνο στιγμή για να αισθανθεί ο ήρωας πως τα χάνει όλα.

Η σύλληψη του από τον Φραγκιουδάκη θα είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια ο Μαθιός θα οδηγηθεί στο κρατητήριο ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου. Ο ίδιος, όμως, προσπαθεί να πείσει τόσο τον Φραγκιουδάκη όσο και τον ανακριτή πως είναι αθώος δίχως να τα καταφέρνει. Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του μέσα σε λίγα λεπτά μετατρέπεται σε εφιάλτη καθώς το όνειρο του να παντρευτεί τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε… ναυαγεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, η βασιλική ντυμένει νύφη ενημερώνεται πως ο γάμος δεν θα γίνει και πως ο Μαθιός συνελήφθη. Για μια ακόμη φορά, η ζωή της καταστρέφεται και σπεύδει στο πλευρό του άντρα που αγαπάει. Κανείς όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει και εκείνος περνά δύσκολες στιγμές στο κελί του. Καλλιόπη και Αστέρης προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από τη φυλακή έχοντας πάντα στο πλευρό τους τη Στέλλα. Ωστόσο όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Όλοι γνωρίζουν άλλωστε πως εκείνος και ο Άγγελος πολλές φορές είχαν έρθει σε άγρια σύγκρουση και εξαπέλυαν απειλές ο ένας στον άλλον. Ωστόσο η σωτηρία έρχεται από τη μητέρα του μιας και η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον γιατρό. Οι κατηγορίες αποσύρονται με αυτό τον τρόπο από τον Μαθιό αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Ξέρει καλά πως οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν τον θάνατο του Άγγελου ατιμώρητο και ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει.

Πράγματι, λοιπόν, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται σύντομα όταν δέχονται επίθεση εκφοβισμού στο σπίτι τους. Αν και μέχρι στιγμής ο Μαθιός έμοιαζε ατρόμητος, τώρα θα αρχίσει να τρέμει στην ιδέα πως θα κινδυνεύσει κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης
Κώστας Κωστόπουλος: Ελεύθερος υπό όρο ο σκηνοθέτης του "Σασμού"

Πηγή: zappit.gr