Σασμός: Nέος έρωτας “ταράζει” την ζωή της Στέλλας

Σασμός

Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Η σειρά του Alpha Σασμός για ακόμα μία χρονιά, σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Ειδικότερα, η ζωή της Στέλλας πρόκειται να πάρει μια αναπάντεχη τροπή στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. Κι αυτός γιατί θα γνωρίσει έναν νέο άντρα, που θα μπει τυχαία στη ζωή της. Ο λόγος για τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, έναν ανελέητο διώκτη της διαφθοράς, έναν αδέκαστο δικαστικό λειτουργό, ο οποίος βάζει υπεράνω όλων τη δικαιοσύνη και τον νόμο.

Ο πατέρας του πολέμησε σθεναρά τη βεντέτα με αποτέλεσμα να δεχτεί άμεσες απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του. Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, μετακόμισε με την οικογένεια στην Αθήνα, όταν ο Χρήστος ήταν περίπου 17 ετών. Μελετώντας χρόνια τις βεντέτες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, έπεσε στην αντίληψη του Χρήστου η αναταραχή στην Άνω Ποριά, που κόστισε τη ζωή στον Νικηφόρο και άνοιξε ξανά τη βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων.

Διαβάστε επίσης  Netflix: 5 σειρές και ταινίες για να απολαύσετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Χρήστος κατεβαίνει λοιπόν στην Κρήτη για να βάλει μια τάξη, όπως ισχυρίζεται, συνεχίζοντας το έργο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, λοιπόν, ο Χρήστος αι η Στέλλα θα γνωριστούν ύστερα από ένα τροχαίο αλλά στη συνέχεια θα συνεργαστούν και θα έρθουν πιο κοντά…