Σασμός: Οι αλλαγές του Alpha και ο ηθοποιός που αποχωρεί

Σασμός

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τα νέα για τους φαν της πετυχημένης σειράς Σασμός.

Και αυτό γιατί ο ALPHA έχει πάρει την απόφαση να μειώσει τις ημέρες και ώρες προβολής του σήριαλ.

Παράλληλα, ένας αγαπημένος ηθοποιός φεύγει από τη σειρά, καθώς δεν συμφωνεί με τον τρόπο που προβάλλεται ο ρόλος του.

Ο λόγος, αρχικά, που θα μειωθούν οι προβολές είναι ότι ξεκινούν οι αγώνες για το Eurο 2024 και ο συγκεκριμένος σταθμός έχει επιλέξει να παρουσιάσει κάποια από τα προκριματικά.

Έτσι, την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία, στις 21:45 και την Παρασκευή 24 Μαρτίου ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45, ενώ, θα προηγηθεί και η εκπομπή Pre Game στις 21:00 όπως και η εκπομπή Post Game στις 23:45, με αποτέλεσμα αυτές τις δύο ημέρες οι εξελίξεις να μείνουν πίσω για τον Σασμό.

Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά

Οι εξελίξεις στον Σασμό είναι καταιγιστικές και οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν ποια θα είναι η κατάληξη των πρωταγωνιστών, κυρίως σε ό,τι αφορά στις σχέσεις της Αργυρούς με τον Αστέρη και της Μαρίνας με τον Αντώνη, ο οποίος χαροπαλεύει μετά τον πυροβολισμό του από τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Στο μεταξύ ένας άλλος χαρακτήρας της σειράς θα σκοτωθεί και κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί και η συμμετοχή του.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος θα πεθάνει στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον αδελφό του από τον κόσμο της νύχτας, ενώ ο Βαγγέλης θα καταφέρει να επιβιώσει και θα αρχίσει να δουλεύει για τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Επομένως, ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν θα συνεχίσει στη σειρά, ενώ ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης θα συνεχίσει.

Ο Χριστοδούλου λέγεται πως εξ αρχής είχε δηλώσει την πρόθεσή του να μη συνεχίσει, καθώς διαφωνούσε με τον τρόπο που προβάλλουν οι σεναριογράφοι το πρότυπο του πατέρα και συζύγου, του οποίου η γυναίκα ζητά διαζύγιο.

Πηγή: newsbomb.gr