Σίσσυ Χρηστίδου: “Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή”

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με αφορμή να μιλήσει για τον τελικό της Eurovision 2022.

Κάτι που ωστόσο δεν συνέβη, επειδή, όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, οι χρόνοι βγήκαν εκτός.

Ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε την αμηχανία της ζητώντας μάλιστα και συγνώμη για αυτή την αλλαγή στους χρόνους από την καλεσμένη της. «Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή.

Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε, επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… Της ζητάμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή».

«Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10:20 στη γραμμή, 10:32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο.

Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού. «Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου».

Λίγη ώρα αργότερα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε στο πλατό της… απέναντι εκπομπής, Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: zappit.gr