Σολωμού για Mente Fuerte: «Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται, έχω αποφασίσει να μην λέω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σολωμού "Έλεος" Πάνια Ψινάκης

Το σχόλιο της Αννίτας Πάνια στην ηθοποιό

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, “Έλεος!” βρέθηκε χθες (8/2) το βράδυ η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε αν μη τι άλλο για τον Mente Fuerte.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει για το αν είχε ή όχι ζευγάρι με τον Mente Fuerte κι απάντησε πως θα αφήσει το μυστήριο να πλανάται.

«Κοίταξε τώρα να τον πούμε σύντροφο… Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Δεν είναι αδιάκριτο. Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Δεν είναι θέμα η ανακοίνωση. Έχω αποφασίσει να μην λέω. Σύντροφος, σχέση, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε, ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι. Κάνουμε Tik Tok μαζί, αλλά κάνω και με τις κολλητές μου» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ο Ηλίας Ψινάκης κι η Αννίτα Πάνια μίλησαν στο τηλέφωνο με τον Mente Fuerte. Η παρουσιάστρια του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μαρία μας είπε ότι δεν έχετε σχέση και δεν θέλει να του βάλει τίτλο… Σας εύχομαι να είστε πολύ καλά με την Μαρία, ταιριάζετε πάρα πολύ και να είναι η σχέση σας, όπως γουστάρετε. Δεν μας ενδιαφέρει. Χάρηκα που μιλήσαμε και σε περιμένουμε στην εκπομπή». Μετά το τέλος της επικοινωνίας και με την Μαρία Σολωμού, η Αννίτα Πάνια σχολίασε: «Θα τηλεφωνηθείτε κάποια στιγμή. Τους πιάσατε όλους κορόιδο ότι δεν έχετε σχέση ε;».

Πηγή: zappit.gr