Σπύρος Μαρτίκας: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρηση από το Survivor – Τι αναφέρει για την Βρισηίδα 

Σπύρος Μαρτίκας

“To έπαθλο ανήκει στον κόσμο”

Τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή “love it” έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος αποχώρησε χθες (23/6) από το Survivor.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, αλλά για τo ειδύλλιο με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

“Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή.

Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε… Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία. Έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι.

Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου” είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε επίσης
Νίκη Κεραμέως: "Ανοίγουν τα σχολεία στις 12 Σεπτεμβρίου με επιπλέον 8.500 εκπαιδευτικούς"

“Εννοείται θα βρεθώ με την Βρισηίδα, εννοείται ανυπομονώ να τη δω και μόλις βρεθεί κινητό στο χέρια μου οι πρώτοι που θα επικοινωνήσω είναι η αδερφή μου, οι γονείς μου και η Βρισηίδα. Με την Βρισηίδα περάσαμε δύο μήνες μαζί γιατί νιώσαμε την ανάγκη να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο.

Για εμένα ήταν οι καλύτεροι και πιο ευχάριστοι μήνες στο παιχνίδι. Ένιωθα πολύ ωραία όταν η Βρισηίδα κοντά μου είχε ηρεμήσει πολύ.

Μόλις χωρίσαμε, μετά το ατυχές συμβάν και νιώσανε όλοι την απίστευτη υπερβολή της, ξέφυγε, έχασε τον εαυτό της. Εύχομαι να την βρω καλά, ήρεμη και ικανοποιημένη” ανέφερε σχετικά με την Βρισηίδα Ανδριώτου.