Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μικρούτσικο – Τρέμη: “Αυτό με θίγει σαν γυναίκα”

Τσιμτσιλή Μικρούτσικος

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε με συγκεκριμένο τρόπο

Τις αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη και κάποιες προσωπικές τους στιγμές που είχαν πριν από πολλά χρόνια, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σχολιασμού.

Το θέμα έφτασε και στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετείται με συγκεκριμένο τρόπο και να παίρνει σαφή θέση για το θέμα.

«Κοινός παρονομαστής όλων μας θεωρώ ότι είναι η άποψη ότι δεν εκθέτουμε έναν άνθρωπο εν αγνοία του. Μιλάμε για μια προσωπική στιγμή 50 χρόνια πριν που από τη στιγμή που και οι δύο δεν παρέχουν τη συναίνεση να δημοσιοποιηθεί, τότε δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιείται», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν αξίζει σε μία κυρία να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Αυτή είναι μια ιδιωτική στιγμή, μια στιγμή που την κρατάει κάθε άνθρωπος σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο τη βγάζει φέι βολάν και την κάνει θέμα σε περιοδικό… Αυτό με θίγει σαν γυναίκα, με σοκάρει και με προσβάλει. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος κι έπαιρνα αυτή τη συνέντευξη, θα έλεγα ότι του Αντρέα του έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα και μου λέει αυτή τη βόμβα για να τη δημοσιεύσω και να γίνει ντόρος».

«Μου είναι πολύ σατανικό και θεωρώ ότι κάνει κακό στη δουλειά μας όλο αυτό και δεν θέλω να το πιστέψω», ήταν το σχόλιο που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τη συνέντευξη και το περιοδικό.

Η απάντηση του δημοσιογράφου

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, δήλωσε τα εξής:

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα… Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδιαίτερα στην Όλγα Τρέμη;», αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Super Katerina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο».

Πηγή: zappit.gr