Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Βασάλου: «Αν είσαι μάγκας πες ονόματα να κάνεις και ένα έργο στην κοινωνία»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Εξαλλη η παρουσιάστρια με το συγκεκριμένο θέμα

Την αποκάλυψη “βόμβα” που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πως γνωστός δικηγόρος του έκανε ανήθικη πρόταση, σχολίασαν σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της.

Στην παρουσιάστρια δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετώπισαν ο Βασάλος και ο Fipster το συγκεκριμένο θέμα.

«Είναι μια κουβέντα, που σίγουρα δεν πρέπει… Μου κάνει σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς. Μιλάμε για δύο πρόσωπα αναγνωρίσιμα, που ξέρουν ότι θα αναπαραχθούν από εκπομπές, από σάιτ, τους βλέπουν παιδιά… “Θα πήγαινα και με λιγότερα, αλλά δεν είχα πλυθεί”, δηλαδή τώρα αυτές είναι ατάκες… Σε μια περίοδο των τελευταίων ετών που μιλάμε γι’ αυτές τις καταγγελίες, τις παρενοχλήσεις από ανθρώπους που έχουν την εξουσία… Το να το συζητάς σαν να είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο, αιτία για χιούμορ, αιτία για να κάνουμε και λίγη πλάκα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά, πες και τα ονόματα, να προσφέρεις κι ένα έργο στην κοινωνία. Να αναδείξεις ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια τέτοια ανήθικη πρόταση. Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα, έστω και με μία πρόφαση χιούμορ, οκ φίλε, αν είσαι μάγκας, πες…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα. Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να σου στέλνει ένα μήνυμα τέτοιου περιερχομένου είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό. Και το ότι κι εσύ κάνεις και πλάκα και το αναδεικνύεις με τέτοιο τρόπο, είναι με κάποιο τρόπο σαν να το αποδέχεσαι ως κάτι νορμάλ».

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ξέρετε εδώ δεν είμαστε καμιά εκπομπή που το παίζουμε πιο ηθικοί απ’ ότι είμαστε».