Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πότε θα ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη που είπε πως γνωρίζει

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δεν σταμάτησαν οι ερωτήσεις για το ποια είναι

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για μια εγκυμοσύνη που… θα ταράξει τα νερά της showbiz έκανε χθες (22/2) η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον “αέρα” του “Happy Day”.

Όπως φαίνεται, αν και η ίδια δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες, το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπά από εκείνη την ώρα.

Η παρουσιάστρια σχολίασε σήμερα στην εκπομπή της πως «Τι έχω πάθει που είπα για την εγκυμοσύνη που ξέρω. Με παίρνουν και με ρωτάνε ποια είναι. Δεν μπορώ να πω ακόμα. Σε 15 ημέρες θα το πουν οι άνθρωποι. Δεν θα μαθευτεί από εμένα. Δεν είμαστε κοντά σε γέννα, είναι νωρίς».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω για μια εγκυμοσύνη που είναι μη αναμενόμενη»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στην χθεσινή εκπομπή (22/2): «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης.

Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω επίσης για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».