Σταμάτης Γαρδέλης: «Πιεζόταν πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό», αποκαλύπτει στενή φίλη του

Σταμάτης Γαρδέλης

Η αποκάλυψη για το θεατρικό “Ο τρόφιμος”, που έγραφε

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, μετά την είδηση ότι εδώ και λίγες μέρες νοσηλεύεται στο “Δαφνί”.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εφημερίδα «On Time», βρίσκεται στη ψυχιατρική κλινική ύστερα από αυτοκτονικές τάσεις που αντιμετώπιζε λόγω των οικονομικών του προβλημάτων.

Μια στενή φίλη του ηθοποιού μίλησε στο «T-live» για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γαρδέλης: “Δεν έχει τίποτα, περαστικό είναι”, λέει η μητέρα του

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μιλήσαμε τώρα μόλις… η κατάστασή του είναι… Αυτό που τον επηρέασε πάρα πολύ είναι αυτό με το σπίτι. Που το αγόρασε το οικόπεδο, που το έχτισε με τα ίδια του τα χέρια, στο Πόρτο Γερμενό… Έγιναν τέσσερα δικαστήρια γιατί η Πολεοδομία έβαζε πρόστιμα, γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν δασική η περιοχή, ενώ τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι… Κέρδισε όλα τα δικαστήρια και τελικά, επειδή εκείνο είναι αυθαίρετο, του παίρνουν την πρώτη κατοικία στον Νέο Κόσμο. Αυτά τα πρόστιμα, από 40 χιλιάρικα που ήταν πέρυσι πήγαν 80 χιλιάδες».

Και πρόσθεσε η Γιούλη Ζήκου: «Γενικότερα μωρέ… ο Σταμάτης τον τελευταίο καιρό πιεζόταν πάρα πολύ… Έξω από το σύστημα… ένας τόσο καλός ηθοποιός και να μην έχει προτάσεις…».

Στο τέλος, ανέφερε: «Και το φοβερό είναι ότι τώρα έγραφε ένα θεατρικό έργο “Ο Τρόφιμος”, ένας άνθρωπος μέσα σε ένα ψυχιατρείο… και το έγραφε για εκείνον, για να το παίξει… και με έχει σοκάρει και το γεγονός τώρα ότι ο Σταμάτης είναι πράγματι τρόφιμος μέσα σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα».