Στάνκογλου: «Οπου πηγαίνουμε έξω με τον Μπισμπίκη τα διπλανά μαγαζιά παίζουν πάντα Βανδή»

Στάνκογλου

Τι είπε για την συνεργασία του με την τραγουδίστρια

Τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου να τρέχει για τις δουλειές του πέτυχε ο ρεπόρτερ της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και του έκανε μερικές ερωτήσεις για τις δύο σειρές στις οποίες θα εμφανίζεται.

Η συμμετοχή του Γιάννη Στάνκογλου στην παραγωγή «Μια νύχτα του Αυγούστου» έχει ολοκληρωθεί -η σειρά ολοκληρώνεται σε 14 επεισόδια- ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα για το «Αυτή η νύχτα μένει».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού σε προτεραιότητα

«Για κανένα δίμηνο δεν θα υπάρχει προσωπική ζωή. Αλλά θα είναι κανένα δίμηνο αυτό. Μετά θα έρθουμε σε μια κανονικότητα όπως είναι όλοι οι ηθοποιοί σε αυτή τη χώρα που κάνουν μια σειρά και μια παράσταση το βράδυ» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των συναδέλφων του στις δύο σειρές.

«Τα καστ και για τις δύο σειρές είναι υπέροχα. Είναι άνθρωποι που εκτιμάω, που έχω δουλέψω μαζί τους ή που ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι με τέτοιους ανθρώπους που τους πιστεύεις, τους εμπιστεύεσαι και σου δίνουν τον τρόπο να γίνεσαι καλύτερος».

Διαβάστε επίσης
Ο Γιάννης Στάνκογλου κατήγγειλε ότι ταξιτζής τον σημάδεψε με όπλο

Τι είπε για το ζεύγος Βανδή – Μπισμπίκη

Όμως το ενδιαφέρον του ρεπόρτερ ήταν άλλο. Αν η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί σε κάποιο γύρισμα και πως είναι από κοντά.

«Τη Δέσποινα τη γνωρίζω από πριν, έχουμε κάνει και μια εκπομπή μαζί. Είναι μια χαρά, είναι υπέροχο πλάσμα, πολύ ανοιχτός άνθρωπος, συμπαθητική, μια γλύκα» ήταν η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος, πριν κατευθυνθεί προς την επόμενη δουλειά του, πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ωραίο (το ειδύλλιο του Βασίλη με τη Δέσποινα) και αυτό που έχω δει είναι ότι όπου πηγαίνουμε έξω με τον Βασίλη τα διπλανά μαγαζιά παίζουν πάντα Βανδή».