Συνεχίζεται το «φλερτ» Μενεγάκη – ΑΝΤ1!

Μενεγάκη

Επιστρέφει, λοιπόν, η Ελένη στο πρώτο της σπίτι;

«Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λέει ο σοφός λαός, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που τελικά ο καπνός προέρχεται από «πυροτέχνημα» που εκτοξεύεται μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, κάτι που ίσως να συμβαίνει την περίπτωση Μενεγάκη – ΑΝΤ1.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες πως η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και συγκεκριμένα στο κανάλι που ουσιαστικά έχτισε τον μύθο της, στον ΑΝΤ1.

Επιστρέφει, λοιπόν, η Ελένη στο πρώτο της σπίτι; Εχει, ήδη, υπογράψει συμβόλαιο όπως γράφεται ή ξεκινάει πάλι ένα γαϊτανάκι φημών, όπως συμβαίνει πάντα με τα τηλεοπτικά πρόσωπα;

Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, δεν έχει γίνει καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη Μενεγάκη. Οι σχέσεις και των δύο πλευρών παραμένουν άριστες, αλλά δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με στόχο τη συνεργασία, ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης
Ο Αρναούτογλου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1

Αλλωστε, οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός τέτοιου προσώπου, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, είναι κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στη λογική που ακολουθεί το κανάλι του Αμαρουσίου.

Βλέπουμε καθαρά τα τελευταία χρόνια, ότι ο ΑΝΤ1 δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε ψυχαγωγία και μυθοπλασία υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας να επενδύει σε πολλές παραγωγές και πολλούς συνεργάτες και όχι σε ένα μόνο πρόσωπο.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *